9/19/2009

Bra regeringen - fjärde jobbskatteavdraget nu presenterat

Vid dagens manifestation så fick vi höra Maud tala lite mer om gårdagens utspel om bättre villkor och ökad trygghet för företagare och samtliga partiledare ställde den berättigade frågan vilken ministerpost som Lars Ohly kommer att få i en koalitionsregeing mellan S, V och MP. Om Alliansen förlorar kommande val så kommr det att bli en realitet med flera vänsterpartister i regeringen, varav några fram till ganska nyligen även offentligt kallade sig kommunister. En skrämmande tanke som inte blir bättre av den här mannen troligtvis blir justitieminister....

Som riksdagskandidat ställer jag upp på den politik som presenterades vid dagens manifestation och är personligen ganska oroad av att man i en modern liberal demokrati riskerar att få gamla ex-kommunister som statsråd i regeringen. Borde vi inte ha lärt mer av historien?

Problemet är dock att även Alliansregeringen har några ordetliga plumpar i protokollet och därför vill jag återigen tydliggöra följande: Jag kommer att rösta emot FRA, IPRED och Datalagringsdirektiv m.m. och detta i första hand av rent ideologiska skäl.

Fler som bloggar om Alliansdagen är: Johan Hedin, Per Ankersjö och Stockholmscenterns toppnamn i morgondagens kyrkoval Helen Törnqvist.

_______________________

UPPDTERING: Per Ankersjö har ytterligare ett inlägg om gårdagens Alliansdag och ger dessutom ett antal intressanta länkar DN, DN, SvD, SvD, Erixon